Boek nu je tickets
Nu in prijs verlaagd | Enkel in februari

ervaar samen het leven als dj. een unieke experience!

interactieve attractie over het leven van een dj

Activiteit + borrel op 1 locatie in het centrum van Breda

Duur activiteit: 60 minuten, te verlengen met een hapje en een drankje in onze gezellige bar.

samen met je vrienden het leven van dj's ervaren

Groepsgrootte: vanaf 2 tot 60 personen                                      Je doorloopt de ruimtes met je eigen groep.  

Eindelijk iets anders dan escape room of bowlen. Verras je date, vriendengroep of collega's met deze experience! 

tiktok sensatie

Iedereen krijgt foto's én een aftermovie van het virtuele optreden mee naar huis! Een gezamenlijke herinnering die het waard is om vast te leggen. 

Je kunt zelfs een poster als DJ, duo of groep laten uitprinten! 

BOEK NU JOUW TICKETS!
Nu in prijs verlaagd | Enkel in februari

Reviews

"wij zochten naar een activiteit wat leuk is om te doen met een groepje. we zijn inmiddels een ervaring rijker! je wordt door de projecties, muziek en felle lichtshows volledig ondergedompeld in de sfeer van een Dance Festival en ervaart hoe het is om #1 dj'S te zijn. je krijgt zoveel zin om daarna de stad in te gaan. Dat hebben we dus ook gedaan!"

sophie, 21 jaar

- Ferry brak

BOEK NU JOUW TICKETS!
Nu in prijs verlaagd | Enkel in februari

"wij gaan altijd samen naar techno festivals en dat maakte het ook extra leuk dat we ons eigen techno nummer konden maken. het uitje is heel interactief, dat maakt het voor mij anders dan andere uitjes. en in de bar kan ik de cocktails zeker aanraden!"

 anna, 28 jaar

- Ferry brak

"toen ik bij de locatie aan kwam, koos ik de artiestennaam dj xxl. inmiddels hangen er vier dj-posters op de koelkast in ons studentenhuis. de kamer waar je de foto's maakte vond ik dan ook het leukst!"

bas, 23 jaar

- Ferry brak

“Je wordt meegenomen in het verhaal van de dj door een virtuele tourmanager. Zij legt uit wat je in iedere kamer gaat doen. je werkt toe naar de apotheose; het optreden. Die techniek zit echt goed in elkaar! Het is net of je op de mainstage van Tomorrowland staat. Daarna krijg je het filmpje per e-mail toegestuurd. Ik had thuis pas door dat we de plaat die draaide zelf gemaakt hadden!”

DANNY, 31 jaar

- Ferry brak

"we zijn met collega's naar onstage als teambuilding gegaan. ik heb zoiets niet eerder meegemaakt. de activiteit is heel toegankelijk en ik heb het gevoel alsof ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen. we kwamen er in de clubruimte zelfs achter dat we elkaar op een festival zijn tegengekomen. na de experience zijn we lekker blijven hangen met een biertje. aanrader!"

diana, 35 jaar

- Ferry brak

geboren in dj hoofdstad breda, voor de wereld

TiEsto, Hardwell & R3hab

Nederlandse DJ’s spelen al jaren een belangrijke rol in de internationale muziekwereld en vliegen de hele wereld over. Breda is de broedplaats van sterren als DJ Tiësto, Hardwell en R3Hab. Niet meer dan logisch dat ONSTAGE Experience in 2022 haar deuren opende in de 'DJ Capital of the World'.

INKIJKJE IN HUN LEVEN

In deze attractie krijg je door verschillende kamers voorzien van de nieuwste technieken een bijzonder inkijkje in het indrukwekkende leven van deze sterren. Daarna ga je zelf aan de slag en ontdek je de artiest in jezelf en anderen.

PERFECTE OPWARMER IN BREDA

Een perfecte opwarmer voor een gezellige avond uit in Breda. Een sensationele activiteit die je met je eigen gezelschap gaat ervaren en aansluitend geniet je na met een hapje en drankje. 

Bekijk ook deze opties en neem contact met ons op.

Partners

DJ Dannic x ONSTAGE

 DJ & Producer DANNIC is geboren en getogen in Breda. Als wereldberoemde muzikant produceert hij alle muziek binnen ONSTAGE.

The next beat
DJ by Tiesto

Boegbeeld Tïesto zorgt voor een volledig uitgeruste audiomixer bij ONSTAGE. Stap achter de dj-booth in onze bar en mix jouw favoriete tracks met deze controller voor beginners.

EDM Dancecoin (EDMC)

Desperados x onstage

Desperados is bier met een kick! Van een genietmoment bij ONSTAGE tot op de grootste festivals. Houd onze agenda in de gaten, want er komen borrels aan!

Onstage
x
Gerrard Street

Koptelefoons die een leven lang mee gaan. Dat wil je toch. Ontdek de duurzame koptelefoons van Gerrard Street met waanzinnige sound in de studio bij ONSTAGE

Onstage
X
DJ School International

De beste DJ instructeurs van Nederland leren jou de kneepjes van het vak. Boek samen met je groep een workshop bij ONSTAGE en geniet van het muzikaal talent dat in je zit!

Veelgestelde vragen

Je mag een mailtje sturen naar info@onstageexperience.nl. Bel ons 076 204 5620. of stel je vraag via Whatsapp naar 0620984911.

ONSTAGE is een audiovisueel spektakel waar je in een uur doorheen loopt. Voor één dag, of in ieder geval zolang je binnen bent, ervaar je het leven van een wereldberoemde DJ. Dat is uniek, want deze ervaring is nergens anders ter wereld te beleven. Het is het perfecte uitje voor alle leeftijden (8+), koppels en groepen en ideaal als date, groepsactiviteit of vriendenuitje. Je kunt ONSTAGE ook cadeau doen! Daarnaast is het voor iedereen die van muziek houdt, festivals bezoekt of altijd al heeft willen weten wat het leven van een superster inhoudt. Kortom, wij beloven dat je een geweldige tijd zal hebben bij ONSTAGE. ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die iedere week van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt verschillende ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij dance festivals én het leven als top-DJ. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in onze studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op onze mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

De ONSTAGE Experience is gevestigd in Breda, de ‘international DJ capital of the world.’ Je vindt ons aan de Ginnekenstraat 88a, midden in het centrum van de stad.

Adres
Ginnekenstraat 88A
4811 JJ
Breda

Bij ONSTAGE in Breda loop je door 7 interactieve en prachtig gedecoreerde ruimtes met jou en je vrienden, familie en/of collega’s. Iedere ruimte heeft een ander doel waar je andere dingen kunt doen, ontdekken en beleven. En iedere ruimte is een volgende stap in de reis die je aflegt van beginnend DJ tot wereldberoemde superster op een hoofdpodium. Zonder al te veel te verklappen doorloop je dus verschillende stappen als “DJ” binnen ONSTAGE. Zo moet je natuurlijk een artiestennaam bedenken, de juiste persfoto’s hebben en ben je geen echte artiest zonder eigen muziek. Dit beleef en maak je allemaal met gemak, en vooral met heel veel plezier, gedurende jouw tijd bij ONSTAGE. De experience duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en de gezellige borrel in onze Backstage Lounge naderhand ben je zo'n 1,5 uur binnen.

ONSTAGE is geopend van woensdag tot en met zondag.*
Woensdag: 15:00 t/m 22:00 uur (op aanvraag)
Donderdag: 15:00 t/m 22:00 uur (op aanvraag)
Vrijdag: 17:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag: 15:00 t/m 23:00 uur
Zondag: 13:00 t/m 20:00 uur
*openingstijden kunnen verschillen. Kijk in de ticketshop voor de actuele tijdsloten. Voor groepen zijn andere openingstijden bespreekbaar.

ONSTAGE is een unieke ervaring voor iedereen vanaf 8 jaar. Een tof uitje voor koppels, een vriendengroep of familie. Je loopt in groepjes tot maximaal acht personen per tijdslot door de experience heen.

Bij ONSTAGE in Breda loop je door 7 interactieve en prachtig gedecoreerde ruimtes met jou en je vrienden, familie en/of collega’s. Iedere ruimte heeft een ander doel waar je andere dingen kunt doen, ontdekken en beleven. En iedere ruimte is een volgende stap in de reis die je aflegt van beginnend DJ tot wereldberoemde superster op een hoofdpodium.

ONSTAGE is een offline walkthrough ervaring voor alle leeftijden (8+), individuen en groepen en voor iedereen die zich voor één dag wil verplaatsen in het leven van een wereldberoemde DJ. Daar hoef je dus zelf geen DJ voor te zijn. Kortom, wij geloven dat iedereen een geweldige tijd zal hebben bij ONSTAGE. Dit doe je op onze locatie in Breda.

ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt diverse interactieve ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij het DJ-bestaan. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in onze studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op onze mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

Ieder kwartier gaat een groep van maximaal 8 personen naar binnen. Kom je met een grotere groep (tot 80 pax) of wil je met jouw werknemers of collega’s langskomen? Neem dan hier contact met ons op voor de mogelijkheden. In de bar wachtten tot je naar binnen gaat is bij ons absoluut geen straf!

Onze walkthrough experience duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en de gezellige borrel in onze Backstage Lounge naderhand ben je zo'n 1,5 uur binnen.

Parkeer simpel, snel en dichtbij in de parkeergarage aan de Concordiastraat 13, op slechts twee minuten lopen van ONSTAGE. Je kunt zelfs vooraf al een plekje reserveren.

Vanaf Breda Centraal loop je in minder dan 20 minuten naar ONSTAGE aan de Ginnekenstraat 88A. Met de bus vanaf Breda Centraal doe je er nog geen 10 minuten over.

Natuurlijk! Vooraf reserveren wordt wel aangeraden, voor het geval de tijd dat jij arriveert al volgeboekt is. Je kunt het altijd hier. bekijken.

Zeker, super leuk dat je met een groep wilt komen! Voor groepen groter dan 8 personen kun je contact opnemen met ons opnemen.

Ja ONSTAGE is toegankelijk voor personen in een rolstoel. Persoonlijke begeleiding wordt echter aangeraden.

ONSTAGE heeft een uitgebreide drankkaart en diverse borrelhapjes om vooraf te ontspannen of naderhand even bij te komen van alle leuke indrukken. Voor groepen is er een diner-arrangement. Neem daarvoor contact met ons op.

Zeker! Bij ONSTAGE zijn er voldoende kluisjes gratis te gebruiken om jouw spullen veilig op te bergen.

We laten geen honden toe bij ONSTAGE, tenzij dit om een geleidehond gaat.

Binnen ONSTAGE zijn veel knipperende lichten, videobeelden en rookeffecten. Dit zou voor sommige bezoekers een gevaar kunnen vormen.